Promo logo

promo.

Blog

< Terug naar de blog

Bespaartips vinden in 2021

Maandag 22 maart, 2021 - 16:10

bespaartips
besparen
blogs
apps
social media

In dit blog staan we stil bij bespaartips. Een waslijst met tips hoef je niet te verwachten. Stel de vraag aan Google en je vindt met gemak vele lijstjes. Nee, dit blog staat stil bij hoe je nou anno 2021 bespaartips kan vinden. Tips over bespaartips zou je kunnen zeggen. Het internet staat namelijk boordevol goede informatie om met gemak geld te kunnen besparen.

Blogs

Eén van de manieren om bespaartips te vinden is door middel van blogs. Op het internet zijn vele blogs te vinden over besparen, bespaartips, financiële onafhankelijkheid (FIRE), sparen, consuminderen… Verzin een term dat te maken heeft met geld besparen en er is wel een blog voor! Een aantal voorbeelden van zulke blogs:

Apps

De beste besparingen altijd binnen handbereik, in jouw broekzak, gewoon op je telefoon. We hebben het over apps. Twee goede apps om gemakkelijk geld te besparen zijn:

  • Promo - iOS | Android
    Vergelijk gemakkelijk aanbiedingen bij verschillende winkels en bespaar met gemak tientallen euro’s. Betaal nooit meer teveel!
  • Social Deal - iOS | Android
    Deals voor restaurants, hotels, wellness en meer

Deze blogs staan stuk voor stuk boordevol nuttige informatie en bespaartips. Dit is zomaar een greep, maar als je zelf op zoek gaat zul je nog veel meer goede blogs vinden.

Social media

Tegenwoordig mag Social Media nergens ontbreken. Zo ook in de wereld van bespaartips. Op bijvoorbeeld Instagram zijn vele mensen te vinden die regelmatig goede tips delen of een kijkje geven in hun dagelijks leven en waar ze hun besparingen maken. Bijvoorbeeld bij een recente verbouwing, of gewoon met de boodschappen. Een aantal voorbeelden van zulke social media accounts:

Download Promo in de App StoreDownload Promo in de Play Store
< Terug naar de blog