Promo logo

promo.

Blog

Nieuwe winkel: Poiesz

Donderdag 28 oktober, 2023 - 12:32

supermarkt
winkel
promo
aanbiedingen
poiesz

Vanaf vandaag is de Poiesz als nieuwe winkel toegevoegd in de Promo app! Je kunt dus vanaf nu alle producten uit het assortiment van Poiesz vinden en de prijzen en aanbiedingen vergelijken met alle andere winkels in de app. Zie je Poiesz nog niet? Download de laatste versie uit de App Store of Play Store en activeer Poiesz bij jouw winkels.

Nu: Poiesz producten en aanbiedingen in PromoLees meer...

Nieuwe winkel: Holland & Barrett

Donderdag 27 september, 2023 - 12:30

supermarkt
winkel
promo
aanbiedingen
holland-and-barrett

Vanaf vandaag is de Holland & Barrett als nieuwe winkel toegevoegd in de Promo app! Je kunt dus vanaf nu alle producten uit het assortiment van Holland & Barrett vinden en de prijzen en aanbiedingen vergelijken met alle andere winkels in de app. Zie je Holland & Barrett nog niet? Download de laatste versie uit de App Store of Play Store en activeer Holland & Barrett bij jouw winkels.

Nu: Holland & Barrett producten en aanbiedingen in PromoLees meer...

Nieuwe winkel: Ekoplaza

Donderdag 27 september, 2023 - 12:30

supermarkt
winkel
promo
aanbiedingen
ekoplaza

Vanaf vandaag is de Ekoplaza als nieuwe winkel toegevoegd in de Promo app! Je kunt dus vanaf nu alle producten uit het assortiment van Ekoplaza vinden en de prijzen en aanbiedingen vergelijken met alle andere winkels in de app. Zie je Ekoplaza nog niet? Download de laatste versie uit de App Store of Play Store en activeer Ekoplaza bij jouw winkels.

Nu: Ekoplaza producten en aanbiedingen in PromoLees meer...

Nieuwe winkel: Dirk van den Broek

Donderdag 20 september, 2023 - 13:00

supermarkt
winkel
promo
aanbiedingen
dirk van den broek
dirk

Vanaf vandaag is de Dirk van den Broek als nieuwe winkel toegevoegd in de Promo app! Je kunt dus vanaf nu alle producten uit het assortiment van Dirk van den Broek vinden en de prijzen en aanbiedingen vergelijken met alle andere winkels in de app. Zie je Dirk van den Broek nog niet? Download de laatste versie uit de App Store of Play Store en activeer Dirk van den Broek bij jouw winkels.

Nu: Dirk van den Broek producten en aanbiedingen in PromoLees meer...

Nieuwe winkel: Hoogvliet

Donderdag 7 september, 2023 - 12:30

supermarkt
winkel
promo
aanbiedingen
hoogvliet

Vanaf vandaag is de Hoogvliet als nieuwe winkel toegevoegd in de Promo app! Je kunt dus vanaf nu alle producten uit het assortiment van Hoogvliet vinden en de prijzen en aanbiedingen vergelijken met alle andere winkels in de app. Zie je Hoogvliet nog niet? Download de laatste versie uit de App Store of Play Store en activeer Hoogvliet bij jouw winkels.

Nu: Hoogvliet producten en aanbiedingen in PromoLees meer...

Nieuwe zoekfunctie

Donderdag 4 mei, 2023 - 13:23

promo
zoeken
boodschappen
aanbiedingen
besparen

Ben jij niet merktrouw en wil je gewoon de goedkoopste producten vinden? Dan is de nieuwe zoekfunctie wat voor jou! Zet 'Toon losse producten' aan tijdens het zoeken, type in wat je zoekt en vind nog sneller het goedkoopste product:

Action opzetborstels in de Promo app
Lees meer...

Nieuwe winkel: Aldi

Dinsdag 4 april, 2023 - 16:47

supermarkt
winkel
promo
aanbiedingen
aldi

Vanaf vandaag is de Aldi als nieuwe winkel toegevoegd in de Promo app! Je kunt dus vanaf nu alle producten uit het assortiment van Aldi vinden en de prijzen en aanbiedingen vergelijken met alle andere winkels in de app. Zie je Aldi nog niet? Download de laatste versie uit de App Store of Play Store en activeer Aldi bij jouw winkels.

Nu: Aldi producten en aanbiedingen in PromoLees meer...

Nieuwe winkel: DekaMarkt

Dinsdag 21 maart, 2023 - 14:17

supermarkt
winkel
promo
aanbiedingen
dekamarkt

Vanaf vandaag is de DekaMarkt als nieuwe winkel toegevoegd in de Promo app! Je kunt dus vanaf nu alle producten uit het assortiment van DekaMarkt vinden en de prijzen en aanbiedingen vergelijken met alle andere winkels in de app. Zie je DekaMarkt nog niet? Download de laatste versie uit de App Store of Play Store en activeer DekaMarkt bij jouw winkels.

Nu: DekaMarkt producten en aanbiedingen in PromoLees meer...

Nieuwe winkel: Plus

Maandag 24 oktober, 2022 - 13:31

supermarkt
winkel
promo
aanbiedingen
plus

Vanaf vandaag is de Plus als nieuwe winkel toegevoegd in de Promo app! Je kunt dus vanaf nu alle producten uit het assortiment van Plus vinden en de prijzen en aanbiedingen vergelijken met alle andere winkels in de app. Zie je Plus nog niet? Download de laatste versie uit de App Store of Play Store en activeer Plus bij jouw winkels.

Nu: Plus producten en aanbiedingen in PromoLees meer...

Promo helpt tegen hoge inflatie

Vrijdag 16 september, 2022 - 14:23

boodschappen
duurder
inflatie
promo
aanbiedingen
besparen

De inflatie giert de pan uit en record na record wordt gebroken. In dit geval is dat een record die we liever niet breken. De economische groei neemt af en de armoede neemt toe. Het is het gesprek van de dag en raakt iedereen. De vaste lasten zijn voor veel mensen met honderden euro's opgelopen. Zo is vorige maand eten en drinken 13 procent duurder geworden, brandstof bijna 17 procent en de energieprijs maar liefst 151 procent. Door Promo te gebruiken kun je veel geld besparen en de inflatie enigszins verzachten.

CPB inflatie, bron: https://www.cbs.nl/nl-nl/visualisaties/dashboard-economie/prijzen/inflatie
Lees meer...

Nieuwe winkel: Action

Dinsdag 12 juli, 2022 - 13:18

supermarkt
winkel
promo
aanbiedingen
action

Vanaf vandaag is de Action als nieuwe winkel toegevoegd in de Promo app! Je kunt dus vanaf nu alle producten uit het assortiment van Action vinden en de prijzen en aanbiedingen vergelijken met alle andere winkels in de app. Zie je Action nog niet? Download de laatste versie uit de App Store of Play Store en activeer Action bij jouw winkels.

Nu: Action producten en aanbiedingen in PromoLees meer...

Nieuwe winkel: Jumbo

Maandag 11 juli, 2022 - 15:33

supermarkt
winkel
promo
aanbiedingen
jumbo

Vanaf vandaag is de Jumbo als nieuwe winkel toegevoegd in de Promo app! Je kunt dus vanaf nu alle producten uit het assortiment van Jumbo vinden en de prijzen en aanbiedingen vergelijken met alle andere winkels in de app. Zie je Jumbo nog niet? Download de laatste versie uit de App Store of Play Store en activeer Jumbo bij jouw winkels.

Nu: Jumbo producten en aanbiedingen in PromoLees meer...

Duurdere boodschappen door Corona: Promo helpt!

Maandag 26 juli, 2021 - 14:24

boodschappen
duurder
corona
promo
aanbiedingen
besparen

Door corona gaan onze boodschappen duurder worden. Je kan er niet omheen, vorige week stond dit bericht in elke krant die je maar in je handen kon krijgen. Producenten zoals bijvoorbeeld Unilever lopen tegen zulke hoge kostenstijgingen aan, dat ze die gaan doorberekenen aan de supermarkten. Op hun beurt zullen de supermarkten dit weer gaan doorberekenen aan de consument.

Boodschappen, bron: Unsplash.com
Lees meer...

Promo vanaf nu volledig gratis

Maandag 7 juni, 2021 - 16:55

promo
gratis
premium

Vanaf vandaag kun je Promo volledig gratis en onbeperkt gebruiken, dus ook onbeperkt favorieten toevoegen! De beperking van 3 favorieten in de gratis versie is verleden tijd en er is geen Promo Premium abonnement meer nodig.

Promo: Gratis en onbeperkt bruikbaarLees meer...

Nieuwe winkel: Coop

Maandag 7 juni, 2021 - 16:55

supermarkt
winkel
promo
aanbiedingen

Vanaf vandaag is de Coop als nieuwe winkel toegevoegd in de Promo app! Je kunt dus vanaf nu alle producten uit het assortiment van Coop vinden en de prijzen en aanbiedingen vergelijken met alle andere winkels in de app. Zie je coop nog niet? Download update 1.3.0 uit de App Store of Play Store en activeer Coop bij jouw winkels.

Nu: Coop producten en aanbiedingen in PromoLees meer...

1+1 gratis: We worden om de tuin geleid

Zaterdag 17 april, 2021 - 15:55

aanbiedingen
1+1
besparen
promo
keuringsdienst van waarde

Open de Promo app en je ziet het overal: 1+1 gratis, 2e halve prijs, 50% korting en ga zo maar door. Enorme kortingen, 'gratis' weggeven van producten, als je er maar genoeg tegelijk koopt. De drogisterijen spannen hierin misschien wel de kroon. Maar, hoe kan dit nou? Niet alleen wij vroegen ons dat af, ook de Keuringsdienst van Waarde brak haar hoofd hierover.

1+1 aanbiedingen vind je bij alle grote drogisterijen en winkelsLees meer...

Bespaartips vinden in 2021

Maandag 22 maart, 2021 - 16:10

bespaartips
besparen
blogs
apps
social media

In dit blog staan we stil bij bespaartips. Een waslijst met tips hoef je niet te verwachten. Stel de vraag aan Google en je vindt met gemak vele lijstjes. Nee, dit blog staat stil bij hoe je nou anno 2021 bespaartips kan vinden. Tips over bespaartips zou je kunnen zeggen. Het internet staat namelijk boordevol goede informatie om met gemak geld te kunnen besparen.

Lees meer...

Misleidende aanbiedingen

Maandag 15 maart, 2021 - 16:36

aanbiedingen
misleidend
winkels
promo

Ook jij hebt vast wel eens het gevoel dat je gefopt wordt als je in de supermarkt staat en naar een aanbieding kijkt. Lijkt de aanbieding te mooi om waar te zijn? Of heb je het gevoel dat de prijzen veranderd zijn, zodat iets een aanbieding lijkt, maar het niet is?

Lees meer...

Promo: Bespaar met gemak tientallen euro's

Maandag 1 maart, 2021 - 13:55

promo
aanbiedingen
deals
korting
vergelijken
notificaties
app
besparen

Met gemak tientallen euro's besparen, je leest het goed! Hoe? Met Promo. Download de app en vergelijk snel en gemakkelijk aanbiedingen bij verschillende winkels. Hoe werkt dit eigenlijk? En is tientallen euro’s niet wat overdreven? Zeker niet, in deze blog leggen we het je uit!

Lees meer...
Download Promo in de App StoreDownload Promo in de Play Store