Promo logo

promo.

Blog

Duurdere boodschappen door Corona: Promo helpt!

Maandag 26 juli, 2021 - 14:24

boodschappen
duurder
corona
promo
aanbiedingen
besparen

Door corona gaan onze boodschappen duurder worden. Je kan er niet omheen, vorige week stond dit bericht in elke krant die je maar in je handen kon krijgen. Producenten zoals bijvoorbeeld Unilever lopen tegen zulke hoge kostenstijgingen aan, dat ze die gaan doorberekenen aan de supermarkten. Op hun beurt zullen de supermarkten dit weer gaan doorberekenen aan de consument.

Boodschappen, bron: Unsplash.com
Lees meer...

Promo vanaf nu volledig gratis

Maandag 7 juni, 2021 - 16:55

promo
gratis
premium

Vanaf vandaag kun je Promo volledig gratis en onbeperkt gebruiken, dus ook onbeperkt favorieten toevoegen! De beperking van 3 favorieten in de gratis versie is verleden tijd en er is geen Promo Premium abonnement meer nodig.

Promo: Gratis en onbeperkt bruikbaarLees meer...

Nieuwe winkel: Coop

Maandag 7 juni, 2021 - 16:55

supermarkt
winkel
promo
aanbiedingen

Vanaf vandaag is de Coop als nieuwe winkel toegevoegd in de Promo app! Je kunt dus vanaf nu alle producten uit het assortiment van Coop vinden en de prijzen en aanbiedingen vergelijken met alle andere winkels in de app. Zie je coop nog niet? Download update 1.3.0 uit de App Store of Play Store en activeer Coop bij jouw winkels.

Nu: Coop producten en aanbiedingen in PromoLees meer...

1+1 gratis: We worden om de tuin geleid

Zaterdag 17 april, 2021 - 15:55

aanbiedingen
1+1
besparen
promo
keuringsdienst van waarde

Open de Promo app en je ziet het overal: 1+1 gratis, 2e halve prijs, 50% korting en ga zo maar door. Enorme kortingen, 'gratis' weggeven van producten, als je er maar genoeg tegelijk koopt. De drogisterijen spannen hierin misschien wel de kroon. Maar, hoe kan dit nou? Niet alleen wij vroegen ons dat af, ook de Keuringsdienst van Waarde brak haar hoofd hierover.

1+1 aanbiedingen vind je bij alle grote drogisterijen en winkelsLees meer...

Bespaartips vinden in 2021

Maandag 22 maart, 2021 - 16:10

bespaartips
besparen
blogs
apps
social media

In dit blog staan we stil bij bespaartips. Een waslijst met tips hoef je niet te verwachten. Stel de vraag aan Google en je vindt met gemak vele lijstjes. Nee, dit blog staat stil bij hoe je nou anno 2021 bespaartips kan vinden. Tips over bespaartips zou je kunnen zeggen. Het internet staat namelijk boordevol goede informatie om met gemak geld te kunnen besparen.

Lees meer...

Misleidende aanbiedingen

Maandag 15 maart, 2021 - 16:36

aanbiedingen
misleidend
winkels
promo

Ook jij hebt vast wel eens het gevoel dat je gefopt wordt als je in de supermarkt staat en naar een aanbieding kijkt. Lijkt de aanbieding te mooi om waar te zijn? Of heb je het gevoel dat de prijzen veranderd zijn, zodat iets een aanbieding lijkt, maar het niet is?

Lees meer...

Promo: Bespaar met gemak tientallen euro's

Maandag 1 maart, 2021 - 13:55

promo
aanbiedingen
deals
korting
vergelijken
notificaties
app
besparen

Met gemak tientallen euro's besparen, je leest het goed! Hoe? Met Promo. Download de app en vergelijk snel en gemakkelijk aanbiedingen bij verschillende winkels. Hoe werkt dit eigenlijk? En is tientallen euro’s niet wat overdreven? Zeker niet, in deze blog leggen we het je uit!

Lees meer...
Download Promo in de App StoreDownload Promo in de Play Store